|

Pertemuan Mesra Dan Perbincangan Bersama Bahagian Pengurusan Sumber Manusia dan Bahagian Wakaf Dan Mal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan

 n91

n92

n93

 

Assalamualaikum dan Salam Muhibbah

Pertemuan mesra dan perbincangan bersama Bahagian Pengurusan Sumber Manusia dan Bahagian Wakaf Dan Mal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan (MAINS) dan delegasi Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) diketuai Pengurus Baitulmal MAIM, Ybrs Ustaz Mohd Hairulamin bin Mohd Sis.
 
Perbincangan sama turut dihadiri Pengarah Jabatan Khidmat Pengurusan MAINS, Tuan Mohamad Idris bin Ramli. Perkongsian pandangan dan kerjasama antara dua agensi dalam urus tadbir dan tata kelola yang lebih efisyen di masa akan datang khususnya berkaitan proses Hibah dan perlhidmatan Mal yang disediakan.
 
Sabda Rasulullah SAW : “Barangsiapa yang menempuh satu jalan untuk menuntut ilmu maka Allah SWT akan memudahkan baginya jalan untuk ke Syurga. Tidaklah satu kumpulan berkumpul di dalam sebuah rumah di antara rumah-rumah Allah, membaca kitab Allah (al-Qur’an) dan mempelajarinya sesama mereka melainkan akan turun kepada mereka sakinah (ketenangan), diliputi ke atas mereka rahmat dan dinaungi oleh malaikat serta Allah SWT akan menyebut mereka pada malaikat yang berada di sisi-Nya”. Riwayat Muslim.

 

 

FB : Pertemuan Mesra Dan Perbincangan Bersama Bahagian Pengurusan Sumber Manusia dan Bahagian Wakaf Dan Mal Majlis Agama Islam Negeri Sembilan

 

 

 

 

Pin It

Hubungi Kami

Majlis Agama Islam Melaka,
Pusat Islam Melaka,
Bukit Palah, 75400,
Melaka, MALAYSIA.

G : 2.21462, 102.26442

T : +606 283 7416 / 283 2077 / 284 9809
F : +606 282 6033
E : admin[at]maim[dot]gov[dot]my

Ikuti Kami

Kemaskini Terkini

  • Pada Selasa 17 Oktober 2023, 04:52:23.

Jumlah Pelawat

003647869

PENAFIAN : Pihak Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada ataupun syarikat yang disyorkan oleh MAIM. 

Paparan terbaik dengan resolusi 1366 x 768 piksel dengan pelayar popular seperti Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari & Opera. 

Portal Rasmi Majlis Agama Islam Melaka

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

privasi

Bilangan Masjid dan Surau Mengikut Daerah di Negeri Melaka